Welkom op de site van

Tilo bouw en onderhoud


E-mail: info@tilobouw.nl

Telefoon: 06- 34411632

Kvk: 92605990

Deze link werkt alleen als u ingelogd bent in Facebook

Wie zijn wij

 

Jan Timmer uit Smilde en Alex Loer uit Assen zijn de stuwende krachten achter TILO bouw en onderhoud. Door onze jarenlange ervaring in mutatie- en renovatiewerkzaamheden zijn wij in staat om uw wensen te realiseren. Alex geniet na de vele jaren arbeid inmiddels van zijn pensioen en Jan zet het bedrijf voort met dezelfde groep vakmensen. Voor alle werkzaamheden kunt u rekenen op de vakkundige service van Tilo bouw en onderhoud.De klant staat bij ons centraal en samen komen we er altijd uit.

Wat doen wij

 

Wij kunnen u op allerlei gebieden van dienst zijn. Wij zijn voornamelijk actief in onderhoud- en renovatiewerk en aan- en verbouwprojecten. Daarnaast verrichten wij bouwkundige inspecties om u te kunnen adviseren in het onderhoud van uw woning. Ook kunt u ons inschakelen voor kleine klusjes.


Bekijk hier een overzicht van onze diensten

Meer met minder

 

Tevens zijn wij aanbieder van Meer Met Minder een energiebesparingstraject waarmee u uw woning energiezuiniger kunt maken. Daarbij geven wij advies over de mogelijkheden op energiebesparing en helpen u met de aanvraag van eventuele subsidies. 

 

 

copyright © 2024 - Tilobouw